top of page

ELS QUI ENS AJUDEN

MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA

SIMFONOVA comparteix amb la MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA una idea:

Sense salut, no hi ha qualitat de vida, però la qualitat de vida no s'aconsegueix només tenint salut. Els sentiments i les emocions que ens pot proporcionar l'accés a la bona música, són un component essencial per obtenir aquesta qualitat, i per això SIMFONOVA, amb l'ajut de la MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, en faciliten l'accés.

 

Perquè penses que, la qualitat de vida és més coses que tenir salut, i perquè segur que compartim la idea que, quan la música val la pena, no pot ser només per a uns quants, ens veiem al teatre, al concert de SIMFONOVA!

 

Spot publicitari de la Mútua General de Catalunya.. amb MARCEL GORGORI

FUNDACIÓ DAMM

La FUNDACIÓ DAMM és una de les entitats que més i més variat suport dóna, a tota mena de manifestacions culturals, en el nostre país.

 

SIMFONOVA li ha d'agrair l'aposta decidida que, des del primer moment que els vam presentar la nostra iniciativa, van fer pel nostre projecte.

Damm està convençuda que, ajudant SIMFONOVA, està facilitant l'accés a l'òpera a una gran quantitat de persones i, alhora, contribuint a baixar l'edat dels que s'interessen per aquest espectacle.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Un agraïment especial cap a la Diputació de Barcelona, que va ser la primera entitat a fer confiança al projecte SIMFONOVA. El seu ajut ha estat clau per haver pogut arrencar i presentar el nostre primer concert en alguns dels teatres més importants del país.

 

La Diputació de Barcelona ha creat un programa pilot amb l'objectiu d'acostar l'òpera i la música simfònica d'alta qualitat al territori, i de fer-la arribar al major nombre de teatres acondicionats per rebre-la que li sigui possible. Donat que SIMFONOVA comparteix el mateix objectiu i el du a terme amb excel.lència, hem volgut donar suport a la iniciativa.

LA VANGUARDIA

A SIMFONOVA ens considerem honorats que un diari del prestigi de La Vanguardia hagi volgut incloure el " Només per a uns quants? ", entre els concerts i els espectacles que ofereix, amb avantatges de taquilla, als seus subscriptors.

 

Tots els qui formeu part del Club de subscriptots de La Vanguardia podreu treure entrades amb un descompte rellevant, per cadascun dels nostres espectacles.

bottom of page