top of page

TELEVISIÓ I RÀDIO

TV 3 - Notícia del concert realitzat al Gran Teatre del Liceu el dia 17/01/2018

Televisió
Watch Now

TV3 - recomana "Només per uns quants?" Simfonova a L'Auditori de Barcelona i Cornellà els dies 1 i 8 de novembre de 2015

PREMSA ESCRITA

18/12/2017

'La rebotiga de l'òpera' posa al descobert al Teatre-Auditori el treball d'un recital operístic

Mostrar com s'ha treballat la interpretació i, posteriorment, com s'ofereix a escena ha estat l'objectiu de 'La rebotiga de l'òpera', que amb audiovisuals ha ensenyat aquest diumenge al públic del Teatre-Auditori els assajos que hi ha darrere d'un concert operístic. La funció, de la companyia Simfonova, ha interpretat àries i duos procedents de 'La flauta màgica' de Mozart i 'Carme' de Bizet, entre d'altres.

07/06/2015

Article de Simfonova a Núvol, el digital de cultura

“Només per a uns quants?”. Tot responent a aquesta pregunta, Marcel Gorgori està disposat a demostrar que l’òpera és a l’abast de tothom. Per això presenta al públic el gran espectacle operístic Simfonova, que està girant pels principals teatres de Catalunya i que el dia 14 arriba a l’Auditori de Barcelona.

30/01/2015

Només per a uns quants?

L'espectacle 'Només per a uns quants?', de Simfonova, ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori per fer descobrir al públic que l'òpera és present en la nostra vida diària. La pedagogia i la qualitat musical s'han fusionat sobre l'escenari per fer entendre als espectadors les peces més clàssiques de la història d'aquest gènere.

Please reload

bottom of page